top of page

Ontdek onze kidskampen

Spelend Frans leren met

Muziek & Crea in de openlucht

in Merchtem, Vlaams-Brabant

fav stage.heic

Onze Missie

Bent u op zoek naar een leuke stage voor uw kapoentje(s)? 

 

We bieden kwalitatieve workshops aan waarbij de kinderen samen Frans kunnen leren en hun muzikaliteit en creativiteit kunnen ontwikkelen.

We zorgen voor kleine groepen in een inspirerende natuurlijke sfeer 

in Meise, Vlaams-Brabant.

Meise - poirier pianp.jpg
Frans - perles couleurs.PNG
Meise - groupe bonhomme.PNG

Muziek

Muzikale ontwaking

Muziek is een fantastisch uitdrukkingsmiddel, en de muziekbasis als kind kunnen leren is een grote opening naar de wereld.  Het is de bedoeling om met onze kidscampen de muzikaliteit van jullie kind te ontwaken door de volgende vaardigheden te ontwikkelen: ritmische vaardigheden, solmisatie en motorische coördinatie. We gebruiken liedjes in het frans, dansjes en instrument ontdekking om de plezier van muziek te ontwaken.

Crea

Kunst en Natuur

Onze educatieve activiteiten zijn gericht op leren, ontwikkeling van autonomie,  gevoeligheid voor de natuur, zintuiglijke en artistieke verkenning.

Tijdens de stage zijn we zo veel mogelijk in de buitenlucht. We gebruiken de elementen van de natuur om te creëren, te koken, te voelen. Als het kan gaan we ook dieren in de buurt aaien en eten geven.

Frans

Spelend Frans leren

De Franse taal aanleren, begrijpen en spreken op een spontane en ludieke manier. Voor kinderen die al een beetje Frans kennen of helemaal niet.

We hebben aandacht voor de stimulatie van elk kind op zijn/haar eigen taalniveau. Daarom zijn de tweetalig opgevoede kinderen ook welkom! Deze situatie stimuleert trouwens ook de hulp tussen de kinderen onderling. Wat mooi als je kan zien hoe ze van elkaar leren!

Follow us #creamuziekmeise

bottom of page